Снимка: БГНЕС
fallback

Днес се очаква "голямото прибиране" в София и натоварено движение в посока столицата и големите градове. В последния почивен ден след новогодишните празници е създадена организация полицейски екипи да подпомагат при необходимост трафика.

Продължава и спецакцията на "Пътна полиция" за контрол по пътищата. Екипи ще има по магистралите и основните пътни артерии в страната. Те ще следят и за нарушения, извършвани от водачите.

С цел облекчаване на трафика по пътя София-Перник се въвежда реверсивно движение в района на Владая като от 10:00 до 19:00 ч. ще бъдат обособени две ленти за движение в посока столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

До 74

преди 3 години

Разбрахме, бре. Значи всички на село. Ама някои продадоха къщите за заветния софийски кафез и нема къде да одат.

69

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Бай *** кога е виждал "трафик" като пътува от селото си до " държавната си службичка"(която гледа да не загуби,защото на друго място няма да си "живурка" или в повечето случаи за това става,което също е под голямо съмнение) в София или големия град!!!!Всичко е толкова жалко,че не ми се коментира........

68

Анонимен

преди 3 години

Много интересно как София била гето, не знам си какво, а всички се бутат тук да живеят. Гето е, точно заради това. Заради безразборното строителство, за да може цяла България да се изнесе тук. София е (била и би могла да бъде) много приличен град. Близо до планина, с минерални извори в центъра, римски разкопки, множество сгради паметници на културата, строени от западни архитекти след освобождението. Това, че си купил панелка в Люлин или в някой "затворен комплекс" в полето нищо не значи

fallback