Снимка: Пресцентър на Министерството на туризма
fallback

"Разчитаме отново на нашите сънародници", така коментира туристическия зимен сезон у нас вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова пред Евронюз.

В интервю за една от най-големите световни медии Евронюз вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова заяви, че България отново ще разчита на българските туристи за зимния сезон.

"Разчитаме отново на нашите сънародници, както и на туристи от съседните страни, които могат да дойдат с кола", казва в интервюто тя. Според нея към момента има 70% спад в резервациите, а финансовите загуби са огромни.

"Преди пандемията приходите в сектора растяха с големи темпове. През 2019 г. приходите от зимен туризъм надхвърлят един милиард лева", коментира вицепремиерът Николова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 3 години

Ми и ние на вас разчитаме, ама без резултат... вече почти две десетилетки. Трябва малко речипрочност да има все пак, нали се сещате? Та продължавайте да разчитате на нас. Мечтите са безплатни за всички.

39

Костадинов

преди 3 години

До#40 Уважаеми сънародник първо Честита Коледа, а след това по темата недей се връща от Европа, защото тази на снимката е проститутката на онази противна и отвратителна физиономия валери симеонов, ако ти говори нещо.

38

Анонимен

преди 3 години

До 40 ,по интересувай се ,и че ти стане ясно като бял ден

fallback