Снимка: Pixabay
fallback
Камерите на пътна полиция успяха да заснемат два скоростни рекорда в следобеда на 24 декември в Пловдив, съобщиха от МВР. 
 
Снимките са направени с разлика от само няколко минути. В пътен участък, където максимално разрешена скорост от 60 км/ч, водачите на автомобили с марките Ауди и БМВ са преминали съответно със скорост от 189 и 171 км. Други шофьори смятат, че двамата са си организирали скоростна гонка.
 
Предстои да бъде установена самоличността на мъжете зад волана.
 
Глобите, които ще им бъдат наложени, ще бъдат в размери на 1200 и 1350 лв., а на водачите ще бъдат отнети и по 12 контролни точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Програмиста

преди 3 години

Много ясно като мога ще летя бях развил 215 с моята кола и беше кеф, но внезапно едно куче присичаше булеварда и го ударих всичко стана леш, не знам ка оцелях колата беша смачкана, а *** куче се оксза че е женско и е било бременно и има малки кученца които бяха разпльокани и на кайма около ламарините. Грозна работа, това ми се слупваше за втори път, първи беше когато караха между София и Варна и на Търново няквонтъпо куче ми изкочи тъкмо си бях взел новия джип на ауди Q7 и го помлях.

19

Пуржо

преди 3 години

Странно как аудито е развило повече скорост. Или не е било куатро или бмв-то е слабо. Колите на един мост имат предимство нагоре, за сметка на старта. В крайна сметка кой е спечелил?

18

Слави

преди 3 години

Могат момчетата, карат. Вие с 15г. германски издухани премиуми кат не можете, оплювате само. Книжки да им вземат, колите да им вземат... Дан сте ги плащали вие! Ша ги вземат, айсиктир.

fallback