Снимка: БГНЕС

Намерен е изгорял джипът, с който са избягали извършителите на вчерашния грабеж в Перник, при който бяха задигнати около 1 млн. лв. от инкасо автомобил. Това съобщи директорът на ОДМВР ст. ком. Димитър Попов.

Колата била открита над пернишкия квартал "Църква" в близост до магистрала "Струма". Все още не е уточнено чия собственост е джипът, няма и заподозрени по случая.

Още по темата

Междувременно компанията "ВИП Секюрити", чиято собственост е ограбеният автомобил, обяви 200 000 лв. награда за достоверна информация за извършителите на грабежа.

Вчера малко преди 16.00 часа бе извършено въоръжено нападение над екип и инкасо автомобил на компанията. Нападателите са били четирима, въоръжени с огнестрелни оръжия.

При инцидента единият от охранителите е бил ранен, вследствие на удар по главата с оръжие. Охранителите са подали сигнал с паник бутон и на мястото на инцидента са пристигнали представители на МВР и разследващи полицаи, припомня БТА.

На ранения охранител е била оказана медицинска помощ, той е в добро общо физическо състояние.

Коментари Напиши коментар

63

карачанаков

преди 2 месеца

Чия собственост е джипа,как ами това сигурно е джипа на Бойко /нали Бабикяне/
а с него са били Гешев и Фандъкова.ОСТАВКА.Свиквай поредното въстание и прожектирай на някоя сграда как са извършили обира.Ако нямаш записа виж Фигуранта той със сигурност е заснел случая.

62

4epa

преди 2 месеца

ТОЗИ ДЖИП ДА НЕ Е НА ИНКАСО ФИРМАТА- ТАКА МИ НАМИРИСВАТ НЕЩАТА !!!!!!!

61

Анонимен

преди 2 месеца

За печелившите: весело прекарване на празниците,и скорошно оздравяване на пострадалия.