Снимка: БГНЕС
fallback

74-годишна жена е припаднала пред кабинета на личния си лекар в Дупница, докато чака да бъде прегледана. С линейка е транспортирана до общинската болница, където е установено, че е с COVID-19, съобщава Struma.bg.

Мъж на 51 г. е транспортиран от Дупница до столична болница след усложнения от вируса. Преди да се разболее, той е бил на работа в Италия. В момента в общинската болница в Дупница са настанени 20 пациенти с коронавирус. В частната болница броят на хоспитализираните е 28 души.

Намалява броят на новозаразените с COVID-19 в Кюстендилска област. Преди дни новозаразените в областта бяха по 120 души за едно денонощие. В триажния кабинет в Дупница дневно минават около 30-ина души, които имат съмнение, че са заразени.

За разлика от началото при отварянето на кабинета, когато хората се редяха на опашки през цялото денонощие, през последните дни пред триажния кабинет е спокойно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

бонго

преди 3 години

И е изпонатръшкала и другите чакащи.А относно часовете - на българина му дай да се бута и чака, той часове не признава. Последния път кат ходих при личния две баби се бяха заредили да чакат още от 9ч.!!!, а той почва работа от 13,00ч.

9

Ха така

преди 3 години

а онзи от БОЕЦ, и Корнелка и други "протестиращи" се набутаха във ВМА. Хайде ходете им сега да им протестирате и да им хвърляте яйцата - революционери няма що. Цяла зима ще им сърбаме попарата дето я надробиха.

8

Недоразбрал

преди 3 години

толупа ви спаси ос,ран,ите *** още пролетта!В Испания и Италия имаше40 000 заразени и 10 000 умрели,а в БГ бяха 100 заразени и 25 умрели???!!!!Тогаз сичките ревнахте в хор начело с Гамен Грипенов,че такову жевотно като КОВИД нема?!Е,бавахте се с Мутафчийски и човекът в прав текст ви информира,че ще се правят някои работи яко!?Продължихте си с просто,тиите да се овиквате,оплювате и заразявате по площадите!Дори сега гледам,че доста от вас смятат,че всичко е измама?Като няма КОВИД,що ривети?

fallback