Снимка: БГНЕС
fallback
Община Добрич набира заявления за получаване на подпомагане чрез програмата "Топъл обяд", предаде БНР. Всички желаещи могат да подадат документите си до края на тази седмица. Това се случва в сградата на клуба на пенсионера, намираща се на ул. "Любен Каравелов". Топлият обяд ще се раздава в два пункта при спазване на вкички противоепидемични мерки.
 
Целевите групи по програмата "Топъл обяд в условията на пандемия от COVID-19" обхващат лицата без или с доходи под линията на бедност, хора в затруднение поради влошената икономическа обстановка в страната, или които поради възрастта си са в по-висок риск от заразяване и неблагоприятно протичане на инфекцията. Помощта ще е достъпна и за лица, които са поставени под карантина и нямат близки, които да им окажат подкрепа, както и за хората, които получават социално подпомагане.
Oще по темата
 
Топлият обяд ще бъде раздаван в два пункта – разливна към Клуб на пенсионера на ул. "Отец Паисий" и трапезария към Храм "Света Троица". Ще бъдат изготвени графици за получаването на храна, за да се избегне струпването на хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 3 години

Нямаме нужда от програма за да си помсгаме програмата е някой да вземе едни пари Хората трябва да се обърнат към човешкото у тях

fallback