Снимка: БГНЕС
fallback
Водещата версия за престъплението във Варна е двойно убийство и последвало самоубийство. Това заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов, предаде Нова ТВ.
 
Разследването по случая продължава, изясняват се всички детайли около стрелбата в апартамента.
 
До трагедията вероятно се е стигнало след скандал между мъжът и жената от български произход, които имали връзка, която само преди месец приключила драматично.
Oще по темата
Десислав Димитров, човек от приятелските кръгове на жертвите, сподели, че те са имали тежка връзка.
 
"Митко ми е приятел от 20 години. Един от най-добрите ми приятели. Диляна също е една от най-добрите ми приятелки. Митко беше добър, умен човек. Занимаваше се с бизнес инициативи. Занимаваше се с туроператорска дейност. След това с недвижими имоти. С третата жертва се познаваме от около седмица – две. Митко ни запозна. В тази компания не мисля че е имало подобни неща. Митко и Диляна имаха връзка около 2 години. Драматична, тежка връзка. Всяка раздяла той я приемаше много тежко. Може би това е и причината", заяви приятелят на жертвите.
 
В района около сградата, където беше извършено убийството, все още се забелязва засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Spartak

преди 3 години

Душа човек беше Дилянчето, пускаше на всеки със 120лв в джоба. Долнището си го биваше и трите пъти останах доволен

23

Гамен

преди 3 години

До ДианаТи в коя година живееш? Кво са ти насадили? От 12 години управлява една партия, начело с гл***ч. Или за всичките тези години - все някой друг ти е виновен. Въпросната демокрация е вече на малко над 30 години. Въпросната хунта, управлява малко по-малко от половината. Значи сама си направи сметката, кой какво ти е насадил.

22

Анонимен

преди 3 години

Никой не го интересува!

fallback