Снимка: БГНЕС
fallback
Мъж от Русе потроши стъклата в аптека, след като му отказали да върне закупено по-рано лекарство. 34-годишният извършител е установен, съобщи от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.
 
Хулиганската проява е станала на 30 ноември тази година, но мъжът е бил установен по-късно. Около 14,45 часа той посетил аптеката и поискал да върне лекарство. Служителите му отказали. Това го ядосало и първо счупил стъклената преграда на едно от гишетата, а после, излизайки от обекта, натрошил и вътрешната част на стъклопакета на входната врата.
 
Подаден е сигнал в полицията, образувана е преписка и е започнало изясняване на случая. В хода на оперативните действия криминалисти от Второ Районно управление установили автора на деянието. Работата по случая продължава, уточняват от полицията в Русе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да откажат да му върнат парите. Когато купуваш лекарства гледаш какво ти дават дали е същото лекарство и дали е в срок. Рекламация в момента на покупката. Не след 5 часа

11

Анонимен

преди 3 години

"Ама какво е сложил в опаковката"Шшш алоуу, умния ако покажеш как се връщат хапчета в блистер ще спечелиш нобелова награда за техническа иновация. Тапир

10

Анонимен

преди 3 години

Малко е направил. Сега трябва да издири собственика на аптеката и да го ликвидира.

fallback