Снимка: Pixabay
fallback
Електрическо одеяло се подпали и едва не уби старец, съобщи в. Монитор.
 
Във вторник през нощта 81-годишния мъж от Горна Оряховица решил да се позатопли и включил завивката в контакта, но заспал. Минути по-късно усетил, че краката му горят и извикал за помощ. На виковете се отзовал синът му, който изключил одеялото от ел. мрежа. Той се е обадил на тел. 112.
 
На място пристигналите пожарникари, които бързо изгасили пламъците. Лекарите от спешна помощ откарали 81-годишният мъж в болницата. При прегледа е установено, че той е получил сериозни изгаряния по краката и му е оказана помощ. 
 
След направения оглед става ясно, че причина за пожара е късо съединение в ел. завивката, която причинила подпалване на матрака и леглото на възрастния мъж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 3 години

Тия одела и възглавници както и играчки ,са на много ниско качество ,много такива случаи има но институциите мълчат и не работят по тоя повод

7

Анонимен

преди 3 години

Да не си пенсионер в тая държава. Ако не вирус, дофтур ще ти съдейства да умреш. Ако не дофтур, Жан Гал ще те утрепе за двайсетак. Ако не Жан Гал, бой ко ще те умори от глад. Мяза на ушуая тая земя.

6

глупотевини за наивн

преди 3 години

Да и ви повярвах,да ама не

fallback