Снимка: БГНЕС
fallback

Натрупал сняг затвори пътя към Бяла, Русенско, съобщи БНТ. Жълт код за опасно време е обявен в почти цяла Северна България днес. Синоптиците предупреждават за очаквани валежи от сняг и дъжд в 12 области на страната.

Най-сериозна е ситуацията в Русенско. Пътят на изхода на Русе в посока София е затворен от 3.00ч. тази нощ заради снегонавявания и закъсали тирове с изтрити гуми.

Ситуацията на изхода към Варна е нормална. Пропускат се леки и тежкотоварни автомобили. Тази сутрин за кратко е имало блокиране на пътя Русе - Силистра, отново заради закъсал тир, но в момента там ситуацията е нормална.

По пътя Русе - София има заобиколен маршрут от Две могили и Иваново. Шофьор коментира, че почти всяка зима се случва едно и също и за Русе това е нормално.

Към момента няма данни за селища, останали без ток и вода. Ситуацията в Русе е под контрол.

Градският транспорт се движи още в ранните часове. Основните улици и булеварди са разчистени. За почистването на пътищата се грижат около 25 почистващи машини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Сезонна вирусология

преди 3 години

До коментар 8. - от Малдивите - - там си се скрил от #корона_та, само глей' некой комар да не те запознае със # зика_та............... Кофти късмет ще е :-(

9

Сарказъм

преди 3 години

Пак ни изненада зимата

8

от малдивите

преди 3 години

ке па сатука нема снег само едни мацки по монокини ме черпя с дайкириа как ми се ще да завали поне малко снежецна северния полюс нема ли малдиви

fallback