Снимка: БГНЕС
Младежи от Казанлък създадоха кампанията "Ако нямаш – вземи си. Ако имаш – остави!". Все повече хора в града взимат участие и вдъхват надежда наизпаднали в тежко положение, съобщи Нова тв. Под градската елха се събират различни продукти. Всеки, който има желание, може да остави нещо. Идеята е те продуктите да достигнат до хора в затруднено положение. Тази кампания набира популярност и във все повече градове в България.
 
В четвъртък кутията под елхата в центъра на Казанлък, чиято украса ще бъде запалена след броени дни, е преливала от продукти. В града на различни места има разположени и други подобни кутии.
 
"Идеята възникна спонтанно. Решихме да зарадваме хората за празниците. Искаме да помогнем на колкото се може повече хора в нужда", разказва инициаторът на кампанията Денислав.

Коментари Напиши коментар

6

х

преди 5 месеца

Ако си лилав - набери си

5

Бибо

преди 5 месеца

ВЪВ ТОЗИ"ЛОКДАУН" НЕ Е ДОБРЕ. ДАРЕНИЕ ДОБРЕ, НО АКО Е ОТ ХОРА С КОВИТ19 КАКВО ПРАВИМ. БИБИТКО ДА ПРЕЦЕНИ. БИБИ РАЗВЪРЖИ КИСИЯТА ОТ ШКАФЧЕТО И ДОЛАПЧЕТО... ПАРИ ТРЕБВАТ КРЕДЕТИ НЕ ДАРЕНИЯ ВЪВ ПАНДЕМИЯ. КАКТО Е В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ. ПАРИ ДОСТАТЪЧНО СЕ УЯДОХТЕ. ПОМИСЛИ МЪНИЧКО И ЗА БЕДНИТЕ. ТЕ СА МНОГО В БЪЛГАРИЯ.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко е от алчност и комплекси.