Снимка: БГНЕС
fallback
В Плевен е задържан 38-годишен мъж, нападнал медицинска сестра в Спешното отделение на Университетската болница "Д-р Георги Странски". Пострадалата сестра е с лека телесна повреда, съобщи БНР. Инцидентът е станал около 01:50 часа.
 
Служители от Първо РУ - Плевен веднага са се отзовали на подадения сигнал. Установили са, че извършителят е 38-годишен от село Мечка, дошъл с нуждаещо се от помощ 3-годишно дете.
 
Мъжът е нападнал медицинската сестра докато тя се обличала в съблекалнята за влизане в отделение. Нанесъл й е удар в областта на корема.
 
Пострадалата жена е получила лека телесна повреда. За престъпление по чл.131, ал.2, т.4 от НК 38-годишнят е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Уведомен е дежурен прокурор в РП – Плевен, а работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Хохохоооо...

преди 3 години

БИЙТЕ, БЕ..... НАЛИ ИМАТЕ ПО 10-ЖИВОТА КАТО КОТКИТЕ.... ХАХАХАААНЕМАТЕ НУЖДА ОТ ДОКТОРИ И МЕД. СЕСТРИ!!!КВО РЕВЕТЕ ОТ ВИРУСИ... ХАХАХААА!!!????

8

Анонимен

преди 3 години

До Bob БИЕЩИЯТ- ЕДВА ЛИ ЩЕШЕ ДА СТИГНЕШ ПО ДАЛЕКО ОТ МЕД СЕСТРА И ЛЕКАР, АХ ДА И ОХРАНАТА- И ПОСЛЕ, ЩЕ ПРОДЪЛЖИШ ДА БИЕШ ОХРАНАТА В АРЕСТА, ПОСЛЕ В СЪДА, СЛЕД ТОВА В ЗАТВОРА, ОТ ИЗБРОЕНОТО СЛЕД КАТО НАБИ ХОРАТА ПРИ КОИТО СИ ОТИШЪЛ ЗА ДА ТЕ ПРЕГЛЕДАТ ИЛИ ДА ТИ СЛОЖАТ ИНЖЕКЦИЯ, А МОЖЕ БИ СИСТЕМА, КОЙ ОЧАКВАШ ДА ТИ ПОМОГНЕ....ТИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СЕ БИЕШ....САМО ДЕТО НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩОТО В БГ СТЕ ЕДНИ СМЕЛИ БИЕЩИ, КАТО СЕ ОЗОВЕТЕ В ЕВРОПА СТАВАТЕ СМИРЕНИЧКИ, А ДА, ТАМ ИМА ЖЕЛЕЗНИ ЗАКОНИ.

7

Bob

преди 3 години

Ако трябва да съм честен, атмосферата в България е такава, че ако бях с 3 годиншанта си дъщеря в болницата нищо чудно да бия и някой доктор, охраната. Да не забравяме вътрешния министърк Цвъки как говореше за престъпници с бели престилко. Как министърката наричеща сестрата която стоеше на прозореца луда и тн. Та ако съм с 3 годнишната ми дъщеря в болницата ще бия наред тези претъпници и луди хора. Защото за мен детето ми е важно....то ми е по-ценно от работата, Звъки и министърката това пазиха..

fallback