Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Съюзът на лекарските асистенти и фелдшерите снема доверието си от правителството и от здравния министър заради ковид мерките, които според тях са хаотични. На този фон остава недостигът на лекарства по места в страната, предаде Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


От съюза подчертават, че са в готовност да призоват структурите си в страната за национален протест, тъй като от 3 месеца чакат отговор на писмото си до министър Костадин Ангелов с молба за среща.

"Смятаме, че всички методи и средства за нормален диалог с управляващото мнозинство от ГЕРБ и министъра на здравеопазването по отношение статута на професията ни, са изчерпани“, посочват лекарските асистенти и фелдшерите и подчертават, че оставката на кабинета е единственият полезен акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

ЕЛ ТЕХНИК

преди 3 години

ИМА НЯКОЙ ПРОФЕСИИ ПРИ КОИТО АКО НИЩО НЕ ПРАВЯТ ТО Е ЗАЩОТО СА СИ СВЪРШИЛИ КАЧЕСТВЕНО РАБОТАТА -- ТАКИВА СА ЛЕКАРИТЕ , ФЕЛДШЕРИТЕ , МЕД СЕСТРИТЕ И ЕЛ. ТЕХНИЦИТЕ - НАПРИМЕР ................. И ТОВА НЕ Е ЗАЩОТО РАБОТАТА ТЕ ПРАВИ СВОБОДЕН КАКТО КАЗВА ТИКВАТА КОЯТО НАИСТИНА НИКОГА НИЩО НЕ ПРАВИ ЗАЩОТО Е КРАДЕЦ И Е ОТКРАДНАЛА ВСИЧКИ ПАРИ ВЕЧЕ !

47

ТЕ И БОЕЦ СА

преди 3 години

ГРАКНАЛИ СРУЩУ ПРЕЗИДЕНТА НО ИМАТ БЪДЕЩЕ САМО КАТО БИТИ БОЙЦИ ! НИЕ СМЕ ЗАПОЗНАТИ С ТЯХНАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ БОЙКОВАТА ШАЙКА !

46

?!?

преди 3 години

Тия пък какви са?Фелдшери, ако да останали тук-таме, са вече на пенсионна възраст, а пък тия асистенти ги чувам за сефте.

fallback