Снимка: БГНЕС
fallback

Здравният министър коригира заповедта си, с която се казва кога възрастните хора могат да пазаруват, предаде БГНЕС.

Oще по темата

В сила от събота, 14 ноември, магазините за хранителни стоки трябва така да организират работата си, че да не допускат лица под 65-годишна възраст в съответните обекти в часовете между 13.30 и 16.30 часа. В посочените часове ще се допускат само лица на и над 65-годишна възраст.

Друга новост е, че възрастните ще имат на разлопожение два “зелени коридора” за посещение на аптека.

Аптеките така трябва да организират работата си, като не допускат лица под 65-годишна възраст в съответните обекти в часовете между 8.00 и 10.00 часа и 13.30 и 16.30 часа. В посочените часове ще се допускат само лица на и над 65-годишна възраст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

148

Един От Навалицата.

преди 3 години

И, кво? Със "Зелените коридори", старите хора няма да се заразят... Евалла! 02

147

Лекарка-педиатър 36г

преди 3 години

Значи целодневни дежурства на работа,а после когато ми дойде почивката на обяд нямам право да отида да си купя в магазина един банан!Още един месец имате моят професионализъм. На 15 декември напускам и от 20 Февруари съм в Германия. Успех!!!

146

Анонимен

преди 3 години

Този, който е сътворил тази глупост влизал ли е някога в магазин? Вместо нормално посещение в магазините, без създаване на опашки и хаос, сега човек върху човека, но пък с маски и ще се опазим. И с тази тъпня ще борят вируса? Това за пореден път потвърждава некадърното гербаво управление.

fallback