Снимка: pexels.com
fallback

Въпреки пандемията от коронавирус и факта, че голяма част от работещите изпълняват задълженията си от вкъщи, всички очакват с нетърпение предстоящите коледни и новогодишни празници. Очаква ни дълъг маратон от почивни дни, предава "Дарик".

Oще по темата

За Коледа почивката ще е най-дълга - цели 5 дни от 24 декември до 28 декември включително. Струпването на почивните дни се получава, защото 26 декември е обявен официално за празничен ден. Тази година той се пада в събота, което автоматично прави и понеделник почивен ден.

За Нова година също ще има струпване на почивни дни. За старта на 2021 година ще почиваме 3 дни, защото празникът се пада в петък и по този начин се слива с уикенда от 1 януари до 3 януари включително.

31 декември обаче е официален работен ден и ще се наложи да работим, освен ако не си вземем отпуска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

баба мара

преди 3 години

излишно се събират 5 дни тази година не беше добра сега ще се избият по пътищатаще ги налази вируса защо го правят това управниците

8

Анонимен

преди 3 години

Работа работа работа.Никакви ковиди ,Коледо и други такива.Експлоатация над пролетариата трябва.Че има да попълним чекмеджета ,швейцарски сметки , и плащане на Вили в Алпите.

7

Мери

преди 3 години

как е в другите европейски държави.

fallback