Снимка: Pixabay
fallback

Съдът в Монтана разглежда дело за умишлено убийство със сабя, съобщи БТА.

Случаят е от март месец тази година. Тогава 34-годишният М.В. се засякъл с жертвата в заведение в с. Портитовци. Погърпевшият е трябвало да ремонтира дома на родителите на М.В. Той обаче не е бил доволен от съвършената работа. На висок глас си поискал парите обратно. 
 
Барманът накарал двамата да излязат навън. Първоначално се разотишли, но по-късно се върнали и се стигнало до бой. М.В. свалил другия на земята и извадил дълга сабия като пронизал опонента си в гърдите.
 
Свитедели веднага извикали полиция и линейка, но раненинят починал по-късно в монтанската болница. Съдебно-медицинска експертиза доказала, че причина за смъртта е прободната рана. 
 
М.В. е бил задържан, а сабята е намерена окървавена във външна тоалетна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Дърваря

преди 3 години

Пак Комунисти виновни,30години ви клатят Кравари и Еврогеиове и то без вазелин.Забравихте да поменете и Росия.Там където сте се запътили още 100 години някои ще ви е виновен.Вече до тоалетна не ходите без разрешение от Краварите.

24

Анонимен

преди 3 години

Този само с инициали, наи вероятно е от естните уругваици, дори не могат да произнесат Портитовци вместо това казват протитовци

23

Зозо

преди 3 години

.....дълга сабия..... Ай стига бе!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))

fallback