Снимка: МВР
fallback

Трима души са загинали след челен сблъсък между автобус с работници и джип на пътя между Ботевград и Литаково.

Сигналът за тежката катастрофа е подаден около 6:30 ч. тази сутрин. По информация на МВР след неправилно изпреварване джип се удря челно в автобус близо до село Литаково, а от удара автобусът се е преобърнал настрани, което е наложило намесата на пожарната.

Oще по темата

При катастрофата на място загиват двама души - шофьорът и пътник в джипа. Други трима са ранени. Те са откарани в болница "Света Анна" в София. По-късно една от жените, която е била приета в много тежко състояние, е починала, съобщиха от лечебното заведение за БНР.

По случая образувано е досъдебно производство. Изяснява се кой от двамата загинали в джипа е шофирал, тъй като единият е бил непълнолетен.

През целия ден на място имаше екипи на областната дирекция на полицията в София, както и на прокуратурата. Минути преди 15 часа пътят беше разчистен и движението - освободено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Дедо

преди 3 години

Когато пътувам с автобус обикновено съм единственият освен шофьора който си слага предпазен колан точно заради случаи като този.Ако четете това, спрете, помислете и ако трябва си запишете, защото всеки би могъл да е на мястото на загиналата жена и другите ранени в автобуса.

4

Зори

преди 3 години

*** на пътя няма скоро да свършат.

3

КраТуната

преди 3 години

До MaйMyнaтaПиши в гугъл мапса Литаково и ще разбереш.

fallback