Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

В Русе влизат в сила нови допълнителни мерки за борба с разпространението на COVID-19.

Хранителните магазини и аптеките от 09.00 до 11.00 часа ще бъдат посещавани само от лица над 60 години.

Oще по темата

Казина и заведения за хранене ще работят до 23.30 ч.

Ограниченията са в сила до 19 ноември.

До тогава остават в сила и вече приетите  - затваряне на дискотеки, пиано-барове и нощни клубове. За същия период се забраняват и всички видове масови мероприятия на открито.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Тъпотия High level

преди 3 години

Хайде да ми обясни....всеки един собственик на магазин...говоря за частно лице...не за някакъв холдинг...как се справя с възрастните хора ...като клиенти !?!?!?!?! Те са като малки деца и не разбират от дума ...освен това масово не са стреснати от цирка в Европа ... !!!

16

До 20ти анонимен

преди 3 години

Явно вие боледувате главно от Злоба! Тази болест убива и преди пенсиониране! Щом смятате, че старите хора трябва да ви дават парите си, явно сте злобни и към майките си и бащите си, които си кътат някой лев, че ако се наложи операция на око или става, да не ви искат от вас, които нямате милост, а само Злоба!

15

Пенсионер

преди 3 години

Тези анонимните, няма да са винаги млади! Не съм нито ***, нито проста, нито нахална, нито необразована! По-добре е малко да се погрижите за собственото си възпитание и за възпитанието на вашите деца! Живея до училище и виждам едни невъзпитани деца в голямото междучасие, дъвчат бургери, пушат трева, псуват и хвърлят отпададъци където им падне! На тях обърнете внимание, скъпи анонимни, а не чакайте старите да ви хрантутят цял живот/били стиснати/, работете върху себе си и поколенията си!

fallback