Снимка: Bulgaria ON AIR

Пореден случай на нападение над лекар. Полицията е задържала мъжа на бременна жена, проявил агресия над гинеколог в разградската болница.

Мишел Озиолор е гинеколог в разградската болница от 31 години. Докато е на смяна, късно вечерта в отделението идва жена в напреднала бременност за преглед.

"Каза, че има болки, има стягане, има гадене и световъртеж. Аз я помолих да се подготви за гинекологичен преглед. Тя отказа, не искам да цитирам как отказа, и ѝ обясних, че е добре да я прегледам", разказа пред Bulgaria ON AIR  д-р Мишел Озиолор.

Жената не е следила бременността си и е настояла само за видеозон. Категорично отказала преглед и напуснала отделението. Мъжът ѝ обаче се връща разгневен.

"Псува, заканва се: "Ще те убия, аз ще се върна", накрая му казах да напусне. Тръгна си, обаче се върна с една торба и ме удари по главата. Аз държа вратата да не се затвори, акушерката излезе и почна да го блъска, той върху нея скача и пак 3-4 пъти ме удари", сподели още акушер-гинелогът.

В разградската болница това не е първият случай на нападнат лекар. Най-често обект на нападения са медиците от Спешното отделение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase