Снимка: Pixabay
fallback
Джигит е бил уловен от камерите на "Пътна полиция" да кара със 140 км/ч на междуградски път. Глобата за нарушението ще е в размер на 850 лева, съобщава "Монитор".
 
Тринога е заснела нарушителя близо до разклона за село Цалапица на пътя от Пловдив към Пазарджик. От полицията са установили, че шофьор на леката кола "Ауди" е мъж на 39 години. Той е преминал със скорост от 141 км/час при ограничение в участъка от 60 км/час.
 
На шофьора е съставен електронен фиш за 850 лв. Справка в системата показва, че водачът има и предишни нарушения - 2 акта и 5 фиша, като 3 от фишовете отново са за скорост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 3 години

За всички , които са над нещата , при 60 , ако ще на магистрала ще карате с 60 очви тикви прости , и той господ ще ви подбере споко , карайте с 200 и 300 ;) дървета за всеки от вас има

24

Хах

преди 3 години

Не мисля че има прав междуселски път в България, където 140 км/ч да е разрешената скорост... Само глоби за *** и това е... И все пак странно каква новина е това, глобили някакъв селянин, дето си помислил, че 30 годишната му каруца е състезателен автомобил...

23

Анонимен

преди 3 години

Кефи ме докъде сме пропаднали, че да се съобщава как имал 5 фиша и 2 акта.. за 20 години шофьорски стаж. И? Голям прас! Който не кара, той няма глоби. Тази информация освен допълнително да озлоби, някой комплексар или псевдо разбирач, не и виждам смисъла.

fallback