Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Кметът на Широка лъка Васил Седянков е с положителна проба за коронавирус. Информацията бе потвърдена пред БТА от самия кмет. Той е изследван за заразата като контактно лице след посещението на премиера Бойко Борисов и заместник- министър Николай Нанков в Широка лъка на 18 октомври.

Отрицателни са резултатите от PCR- тестовете на областния управител Недялко Славов и на кмета на Смолян Николай Мелемов, които също бяха сред домакините, посрещнали премиера при неговата визита в Широка лъка и с. Чепинци.

Васил Седянков обясни, че е в добро състояние, няма симптоми. Консултирал се е по телефона с д-р Даниела Дариткова. Кметът спазва предписаното му лечение. Пробите за COVID- 19 са взети на 24 октомври, след като стана ясно, че Нанков е позитивен за коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Боко

преди 3 години

Също е доктор. И нещата вървят към пожар.

19

65

преди 3 години

Ако са спазвали всички мерки ,и са проветрявали залата в която са били толкова много хора,нямаше да се заразят.Или просто вирусът се разпространява незнайно как.Сякаш някой го ,,посипва" отгоре-като прашец.Шегата настрана .

18

Син карабинер

преди 3 години

Всичко е въпрос на правилно носене на маската. Веднъж Ангела Меркел направи уместна забележка по този повод. Дори посочи с пръст човека, който се е провинил. Не си спомням кой точно беше, но май беше от някаква изостанала страна.

fallback