Снимка: БГНЕС
fallback

31-годишна жена е пострадала тежко при катастрофа на магистрала "Хемус" близо до разклона за Нови пазар, съобщиха от ОДМВР - Шумен.

Инцидентът е станал в неделя около 13.05 часа.

Установено е, че водач на лек автомобил Фолксваген Поло с русенска регистрация спира в активна лента за движение, за да отстрани гума от пътното платно. Колата му обаче е ударена отзад от водач на лек автомобил „Ситроен C3“ с добричка регистрация.

След удара е пострадала 31-годишна жена, пътник във Фолксвагена. Откарана е за преглед в шуменската болница с черепно-мозъчна травма. Настанена е за лечение с опасност за живота.

Водачите на двата автомобила са тествани за алкохол. Пробита са им отрицателни.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

Мдааа, доста тъпо изпълнение. Не се спира в активната лента, в България и в аварийната не е много добра идея да спираш. Общо взето, хората като се качат на магистралата и включват на автопилот, ама не като тоя на Тесла, а доста по-скапан. И после стават бели. Пазете се хора. Като видите проблем на пътя, обадете се на 112 и те да се оправят. Лошото е, че можеше и по-голяма беля да стане, ако някой беше минал през гумата, докато е на автопилот. Изобщо, трябва да се кара съзнателно, не на автомат.

15

Само питам

преди 3 години

Тестовете за Ковид отрицателни ли са?

14

Ицо

преди 3 години

"спира в активна лента за движение, за да отстрани гума от пътното платно"На мен нещо ми намирисва. Според мен е искал да отстрани жена си в колата. Доста чиста работа, адмирации. : D

fallback