Снимка: БГНЕС
fallback

Главният прокурор Иван Гешев е под карантина. Новината обяви самият главен обвинител в социалните мрежи.

"Заради положителен тест за коронавирус на член на семейството ми, сам се поставих под карантина в очакване на указания от здравните власти. С личен пример и спазвайки правилата, всеки помага на лекарите в борбата им с пандемията. Пожелавам здраве на всички!", написа на страницата си в Twitter той.

Заради положителен тест за коронавирус на член на семейството ми, сам се поставих под карантина в очакване на указания от здравните власти. С личен пример и спазвайки правилата, всеки помага на лекарите в борбата им с пандемията. Пожелавам здраве на всички!

— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) October 26, 2020Две минути Иван Гешев добави: Нека всички покажем, че съединението прави силата на дела, не само на думи. Да помогнем на лекарите и медицинските работници, борещи се за живота на много българи, като проявим отговорност!

Нека всички покажем, че съединението прави силата на дела, не само на думи. Да помогнем на лекарите и медицинските работници, борещи се за живота на много българи, като проявим отговорност!

— Ivan Geshev (@IvanGeshevPG) October 26, 2020В момента и премиерът Бойко Борисов е с коронавирусна инфекция. Състоянието му е стабилно. Тестът на президента Румен Радев е отрицателен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

сминдух енд чесън

преди 3 години

И какво се променя,той пак чака указания какви да ги върши.

56

Анонимен

преди 3 години

Бог си знае работата най-добре

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Ти как разбра, че престъпността е паднала!?

fallback