Снимка: Pixabay
fallback
Лека кола блъсна жена на пешеходна пътека, докато пресичала, предаде Нова тв. Пострадалата няколко минути е лежала на платното, докато на мястото е пристигнал екип на Бърза помощ. Тя е откарана в болница в тежко състояние. 
 
Инцидентът е станал на едно от най-рисковите и натоварени кръстовища в града на булевард "Руски" и улица "Данаил Николаев".
 
46-годишна шофьорка буквално е връхлетяла върху пресичащата жена. Предното стъкло на автомобила се е счупило от силния удар.
 
На мястото има полиция, а движението е ограничено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 години

Коя е шофьлрката ?Чи те там по типету се са друсани !Наркотици ,алкохол и така става .Убиха чиляка кат *** с ботуш .Оставка на Бойко !Оставка !

11

до 9

преди 3 години

Нямам никаква идея как е било по онова време, само от разкази от хора като тебе, но всички си приличате по едно ,нямате доверие към това да дадете на жените ви да карат,това те издаде ,че си от това поколение, иначе е безспорно, че жените се учат по бавно от мъжете да карат, както примерно мъжете по бавно учим чужди езици от жените ,но и мъжете научаваме доста добре чужди езици и не отстъпваме на жените просто ни трябва повече време за усвояването на чужд език.

10

Анонимен

преди 3 години

Всеки шофьор бяга от неадекватни шофьори на пътя - пияни, жени,. ..

fallback