Снимка: БГНЕС
fallback
Полицията във Варна е арестувала 33-годишна криминално проявена жена от Казанлък, която е отракнала крупна сума от корабен агент в Бургас, съобщи chernomore.bg
 
Мъжът на същата възраст е спрял пред денонощен магазин на булевард "Демокрация". Оставил лекият си автомобил "Дачия Дъстър" с варненска регистрация, уточняват от ОД на МВР в морската столица.
 
Крадлата минавала случайно и видяла, че колата е отключена. Отмъкнала оттам чанта с лаптоп и 22 000 американски долара, които са собственост на варненска корабна фирма. Жената е била задържана от служители на Първо Районна управление - Варна. Тя е направила пълни самопризнания. 
 
Жената е върнала 5400 долара и 1535 лева, бижута и луксозни стоки, които е закупила с част от откраднатата парична сума. 
 
Повече новини от Варна четете ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 3 години

Дисциплината не ни е най-силната страна в бар или заведение всеки влиза по желание, всеизвестно е че децата дори и да хванат вируса за тях той не е проблем.. Но на улицата има много хора, които са там не за кеф, а защото отиват на работа, до магазина или някоя друга работа огромната част от които със сигурност не искат да се срещат с вируса и с хората, които са "приятели" със заразата...

9

Анонимен

преди 3 години

Каква крадла!? Това си е обир на изпечени обирджии, а не джебчийство!!!Това е цяла структура изпечени крадци, а не аматьори!!!Къде е Прокутатурата?

8

Анонимен

преди 3 години

Тая не може три от чантите на Свинетка да си купи с тия пари!

fallback