Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Добричката многопрофилна болница спешно се нуждае от медицински сестри, за да не се налага затваряне на отделения. Недостиг има и в други лечебни заведения в страната. А в много общини призовават за въвеждане на по-строги мерки.
Oще по темата


В Добричката болница в момента усилията са насочени към осигуряване на лекари и здравни работници в COVID сектора, което "оголва” останалите. Лечебното заведение е изправено пред криза, съобщава Bulgaria ON AIR.

В COVID сектора на МБАЛ-Добрич в момента има 16 болни, един е в интензивно отеление.


В  Бургас, Шумен, Габрово, Търговище, Благоевград, Гоце делчев и Враца ковид отделенията вече са пълни. В тази връзка кметът на Хасково призовава за по-строги мерки. Градоначалникът обясни, че от днес в областта се разкриват нови легла за болни от COVID-19.

В Хасково пенсионерските клубове вече са затворени. Ще бъдат въведени по-строги мерки за затворените пространства като заведения и нощни клубове, както и за пазари, където има струпване на повече хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 години

До Феминистът--------------------------Като се затворят ти де ще идеш,бре. Пак при тях и ще плащаш като поп.

17

Бизнесмен

преди 3 години

Предлагам -доцент мангьров да сране новият министър на - здравеопазването

16

национален обект !

преди 3 години

Обявяват всички критични болни и за национален обект или приоритет-- увеличават заплатите петкратно и веднага ще се намерят хора ! Така както я карат само софиянци ще имат болници и то до едно време !

fallback