Снимка: БГНЕС
fallback

Големи опашки се извиват на турско-българската граница, преминаването на границата при ГКПП „Капъкуле-Капитан Андреево“ отнема часове.

Причината е, че много българи използват двата почивни дни, за да посетят нашата югоизточна съседка. Обикновено целта на тяхното пътуване е близкият град Одрин, където пазаруват, а някои разглеждат и свързани с българското минало исторически паметници като църквата „Свети Георги“.

През последните седмици Турция се превърна в една от най-любимите дестинации за пътувания на нашите сънародници, защото тамошните власти не изискват PCR тест за влизане, припомня БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 3 години

Аз мислех че чакат за визи пред руското посолство, а те чакали да влезнат в Турция. Днес Ердоган окончател го заби в мекия *** на Путин. На съвместната пресконференция със Зеленски заяви че Турция е готова да окаже всякаква помощ на Украйна по въпроса за Крим и Донбас. Нещо което заяви и на азербайджанския президент Алиев във връзка с Нагорни Карабах. Турският лидер заяви още, че поддържа суверенитета и териториалната цялост на Украйна която е нападната от агресора Русия.

14

Мухаха

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА 19Цитирам написаното от теб:"Разлика Между Корана и Обикновен Грип - Няма"ха-ха-ха!!!Няма да има девственици в рая за теб! Само Бай Ставри!Ха-ха-ха!

13

Анонимен

преди 3 години

Има хора по природа са злобниняма щастие за такивамозъка

fallback