Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Нараства броя на новозаразените с COVID-19, както и на починалите. 944 са вече жертвите в България, при които е бил потвърден новият коронавирус. 15 са случаите от последните 24 часа.

Oще по темата

Починали са жена на 63 г. със сърдечно заболяване, мъж на 80 г. със сърдечно заболяване, мъж на 84 г. с неуточнено към момента заболяване, жена на 78 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване, мъж на 50 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания, както и мъж на 65 г. с неуточнено към момента заболяване.

И още - мъж на 71 г. с онкологично заболяване, жена на 86 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания, мъж на 80 г. с онкологично заболяване, мъж на 79 г. със сърдечно заболяване, мъж на 55 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

Сред починалите през последното денонощие са също мъж на 68 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване, мъж на 57 г. с онкологично и сърдечно заболяване, мъж на 64 г. с хронично неврологично заболяване, мъж на 76 г. с хронично белодробно, сърдечно и хронично бъбречно заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

ПроСоТо

преди 3 години

До ми такъв/ва сии още нещо,смешно същество,което не можеш да схванеш,защото си смешно същество:-Ракът може да се хване навреме и да се лекува на време..Защо никой дори и не споменава колко теста за рак на гърдата,примерно,са направени?-Инсулта е в резултат на наследствена обремененост,но и на НАЧИН на живот!..Защо и дума не обелват за ПРЕДПАЗВАНЕТО от инсулти?-Същото е и с инфарктите.-Спина се предава по полов път,защо няма информация за него?..и др..Отг.:-Защото ковида ПЛАШИ и стреси

27

ПроСоТо

преди 3 години

До ми такъв/ва сие,явно ти си още по-"такъва"!!!!..Как грипа се "ЛОВИ ПО ВЪЗДУХА"?!..И ако е така,защо не ни забранят да дишаме,защото така ще се предпазим от заразата,предавана "по въздуха",а прилагат мерки като дезинфекция ..Но НЕ НА ВЪЗДУХА,препоръки за лична хигиена и носене на намордниците,които на майтап наричат "маски",като ВЪЗДУХА преминава през тях без проблем,а с него и вирусите,които са по-малки от порите на "маските"?Въпроса опира до ИСТЕРИЯТА !А останалите болести са набутани

26

Анонимен

преди 3 години

Защо е написана тази статия? Не може ли без нея? Много ли е интересно да четем кой от какво е умрял? Съвсем се сдухахте.

fallback