Снимка: Pixabay
fallback
Дилър е бил задържан при опит да изтъргува наркотик в близост до училище. Той е стар познайник на полицията в Нова Загора.
 
Родители рано сутринта на 7 октомври са подали сигнал за появата на Петър Х. Няколко часа по-късно мъжът е бил хванат в местния ромски квартал "Шести", а в дрехите му били намерени три хартиени пликчета с хероин. При проверка на къщата му са били намерени още 312 дози с общо тегло 36 грама.
 
Мъжът е задържан за 24 часа по закона за МВР. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 години

Кво се фукате с дребните риби? Тоя освен дилър е и зависим сигурно, начи не му остава много... Интересно защо полицията не патрулира в района? След като се знае какво се случва...

17

Анонимен

преди 3 години

До Атаман СиркоАтамане като му отрежат ръцете няма да може да продава дрогата и приходите на ГЕРБ ще намалеят. Лошо! Нашите хора като останат без доходи как ще живеят? Ще трябва да работят!

16

Еййй

преди 3 години

Такива да се покаят и да се молят усърдно за прошка, защото "..който съблазни едно от тия малките, които вярват в Мене, за него би било по-добре да се окачеше на врата му един воденичен камък, и да потънеше в морските дълбочини.", е казал Господ (Матей/18-6) !!!

fallback