Снимка: БГНЕС
fallback
Пореден сигнал за малтретирано дете в детска градина, този път случаят е от Русе. Бабата на 3-годишно момче твърди, че в понеделник е взела внука от детската градина си със синини по врата. Детето било цялото мокро и носело чужда блузка, по която имало кръв, предаде Нова ТВ.
 
3-годишното момче е записано в първа група на детска градина "Радост" на 1 октомври тази година. На петия ден, откакто посещава детското заведение, медицинската сестра звъннала на баба му да го прибере по-рано, защото имал температура. Жената намира внука си плачещ в коридора на детската градина.
 
"Заварих го да стои на пейката, главата му беше мокра. Забелязах червени петна от одраскване по врата му. Той трепереше и хлипаше. Докато се приберем до вкъщи, той ревеше все едно го колиш. На въпрос какво се е случило, каза "бум,бум". Питах кой ти прави бум-бум и той каза – госпожата", разказа бабата на момчето Марина Милкова.
 
Тя веднага завела внука си на лекар. Докторката казала, че детето е здраво, но не можела да бъде категорична от какво са сините по врата му. Вчера с бележката от личния лекар, че Никлаус е здрав, Марина отново го завела в детската градина. Попитала откъде са белезите по детето. Бабата разказва, че медицинската сестра отговорила: "Като не ни вярвате, не го носете".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 3 години

България е една огромна сатира /карикатура на държава, общество, култура и морал.

35

Анонимен

преди 3 години

Мдааа явно хората с неживотински манталитет трудно усещат иронията, не познават съвременната българска сатира, не забелязват кавичките.... карай де, поне не си бият децата....... Иронията и сатирата се усещат особено когато някой младеж натупа бабугер. Тогава кавичките оживяват за експертите на съвременната българска сатира. Интересното тепърва предстои зинъска. :))))

34

Тука една дидактика

преди 3 години

Мдааа явно хората с неживотински манталитет трудно усещат иронията, не познават съвременната българска сатира, не забелязват кавичките.... карай де, поне не си бият децата.

fallback