Снимка: СДВР
fallback
СДВР търси информация за починал мъж. На 9 февруари тази година във 02 РУ е получен сигнал чрез оператор от телефон №112, за това че в изоставен трафопост до блок №27, находящ се в София, ж.к. "Фонови жилища" е намерен починал мъж с не установена до момента самоличност. 
 
Той е на приблизителна възраст около 50-60 годишен, ръст 182 см, слабо телосложение, дълга прошарена коса, продълговато лице, бяла кожа, нос тип "римски".
 
Гражданите, които разполагат с допълнителна информация за самоличността на намерения могат да сигнализират в най-близкото поделение на МВР или на телефони №112; 02/9820820 Дежурна част на 02 РУ-СДВР; 02/9820838 Звено „Издирване“ при 02 РУ-СДВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 3 години

Това е светлото еврогейско бъдеще на България .Да са погрижад за човека след като умре ,а не преди това. Кво ще му търсят паспорта за да напишат някакво име в графата убити от герб и еврогейския съюз ?

23

Когато някой политик

преди 3 години

Се изтъпанчи на екрана и започне "нашат партия се грижи / ще се грижи за народа" си спомням за подобни случаи и разбирам защо изборът да НЕ гласувам е най-добрият възможен. Всички лъжат, а ние си затваряме очите и пускане хартииката. Стига!

22

Да живее БКП комуниз

преди 3 години

най правилният път за развитие е комунизма,с държавни предприятия,заводи,и шир-потреба,всичко останало е измама и упадък,слепили сте

fallback