Снимка: БГНЕС
fallback


70-годишна жена пострада след удар между два автомобила на АМ "Струма" край Благоевград.  Инцидентът се е случил около 17 часа при 93-ти км в лентата за Дупница и София на моста над р. Четирка.

Движението в тази посока е затруднено, трафикът се регулира от екип на Пътна полиция. Пострадалата е транспортирана за МБАЛ-Благоевград, в съзнание е, правят й се изследвания, предава БГНЕС

На двата автомобила са насени големи материални щети, причините за сблъсъка на моста се изясняват.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Аче

преди 3 години

Този, шофиращ с 200 е много по съсредоточен върху ставащото пред и зад него. Наясно е, че се движи по-бързо от всички и някой ще изкочи без да се огледа. А този който шофира със 140 примерно, го боли дедовия настига кола и направо се мята в другата лента без да погледне назад. Така и стават катастрофите по магистралите.

10

Аче

преди 3 години

До 8 коментар, всеки сам си решава с колко ше се движи въпреки ограничението. Ако не можеш да видиш приближаващ автомобил... мисля, че не трябва да шофираш. Не дай си боже да стане инцидент в ситуацията която сте описал, Вие ще сте виновен поради отнемане на предимство и засичане. Това е същото като пешеходец който притичва към и по пешеходната пътека. Не го ли видиш... плачеш. Не обиждам нито защитавам бързо каращите, всички караме бързо понякога.

9

Анонимен

преди 3 години

1Анонименпреди 11 часа 3 11Ето до това водят некачествените подобия на магистрали на Борисов.######Не са виновни магистралите ,а задволанното устройство .

fallback