Снимка: БГНЕС
fallback
Двама мъже се сбиха в двора на църква във Велико Търново, предаде "Монитор".
 
Двамата са на 36 и 52 години и на 18-ти около 20,00 ч. се сбиха. Мъжете разговоряли и изведнъж започнали да си разменят тупаници.
 
По-възрастния мъж ударил в лицето на по-младия и буквално го нокаутирал. Той бил открит да лежи на земята, в безпомощно състояние, в двора на църквата. 
 
Откаран е в областната болница с фрактури на челюстта и тилна кост. Настанен е за лечение с опасност за живота. Извършителят на побоя е задържан още същия ден. Полицията все още изяснява причината за побоя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

До 16

преди 3 години

Така си е.

16

бала долари

преди 3 години

Журналистката много точно и образно е отразила събитието и всичките й изразни средства са си съвсем на място.На който не му харесва може да напусне сайта!Новинарски сайтове бол...

15

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, г-жо Христова! Моля Ви преди да публикувате следващата си статия, "хвърлете" поне един поглед за правописни грешки, защото това е недопустимо (за този сайт от години, явно е...) и по възможност да не звучи като преразказ на пиянките от Пловдив ("тупаници"....).П.П.: предполагам, че и за всеобщата неграмотност е виновен *****

fallback