Снимка: БГНЕС
fallback
Тежка катастрофа е станала на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград преди полунощ, съобщава Монитор. Инцидентът се е случил между селата Скравена и Новачене.
 
Патрули на полицията и Спешна помощ веднага са пристигнали на мястото на инцидента. По неофициална информация има жертва. Сред участниците в катастрофата има и ранени. 
 
В коментари в мрежата се споменава, че в инцидента е участвала каруца. Пътят е бил напълно затворен, а от АПИ са обявили за пътуващите към Враца обходен маршрут през Радотина, Рашково, Люти дол и Ребърково.
 
От МВР обаче опровергаха информацията за загинал човек.
 
"При инцидента – автомобил блъска движещата се пред него необозначена и неосветена каруца, има един пострадал, откаран в болницата. Няма починал. На място е извършен оглед, шофьорът на автомобила - 59-годишна жена, е тествана за алкохол – резултатът е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Без значение

преди 3 години

Жалко в нашата ,, модернизирана , европейско ориентирана , суперелектронно развита " страна да има каруца без светлини. Ами каруца имат индианците а не тролей , за да го свържат с мрежата и после кеф ти ток кеф ти светлини.

10

Извънземен разум

преди 3 години

Повече от ясно е, че талигаря е бил с предимство. То вече няма и филми с коне, къде да ги галопира?

9

Анонимен

преди 3 години

Каква е тази въпросителна? Ние ли да знаем..

fallback