Снимка: БГНЕС
fallback
Жена на 46 години, за която няма информация за придружаващи заболявания, е сред жертвите на коронавируса през последните 24 часа. 70-годишен мъж - също без други заболявания, също е починал.
Oще по темата
749 са починалите лица, при които е бил констатиран новият коронавирус, а случаите от последното денонощие са 10.
 
Освен двете жертви без придружаващи заболявания са починали жена на 73 г. с хронично белодробно и сърдечно заболяване, жена на 84 г. с хронично неврологично и сърдечно заболяване, жена на 57 г. с хронично неврологично заболяване, мъж на 79 г. с хронично белодробно и сърдечно заболяване, мъж на 73 г. с неуточнено към момента заболяване, жена на 75 г. с диабет, онкологично, сърдечно, хронично бъбречно и хронично хематологично заболяване, жена на 75 г. с диабет, и мъж на 66 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

До 4

преди 3 години

Всъщност смъртността се повиши в последните месеци, откакто започнаха да умират от Ковид-19 в сравнение с 2019 година. Преди епидемията смъртността тази година беше доста по-ниска в сравнение с миналата година. От средата на юни умират между 2% и 12% повече хора в сравнение с миналата година на седмична база.

11

Т.Шак

преди 3 години

Между "46-годишна жена без заболявания" и "жена на 46 г, ЗА КОЯТО НЯМА ИНФОРМАЦИЯ за придружаващи заболявания" има съществена разлика."Журналисти", милорд!

10

Със

преди 3 години

Каква е разликата да умреш с COVID-19 ,или с пижама ??..защото мога да разбера ако умреш от ковид или от пижама ,но със ..

fallback