Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Учител от средно училище в Добрич и охрана от професионална гимназия в Тервел са с положителен тест за COVID-19.

Двама ученици в област Добрич са поставени под карантина като контактни лица.

От Регионалното управление по образованието информират, че са намерени заместници на заразените служители, няма промяна в учебния процес.

Oще по темата

Учителят в Средното училище „Димитър Талев“ в Добрич, дал положителна проба за коронавирусна инфекция, не е бил в контакт с ученици, заяви за БНР директорът на учебното заведение Весела Панчева.

Двама ученици от Балчик и Добрич са поставени като контактни лица под карантина, информира началникът на Регионалното управление по образование Жоро Тошков.

Той допълни, че всяка сутрин до 9.30 часа в управлението се получава пълна справка за заразените и карантинираните лица в сферата на образованието в областта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 3 години

Мед. сестри, които всеки ден мерят температурата на учениците на входа, без да се контролира спазването на дистанция и от деж. учители, пазачи, те как са?!

4

Анонимен

преди 3 години

Положението хич не изглежда добре в Испания, Франция, Израел, Англия. След започване на учебната година случаите се вдигат рязко. Ако и тук се случи същото, най-вероятно ще се връщат мерките. Това не е краят на ковид, това дори не е началото на края. Това е краят на началото.

3

Анонимен

преди 3 години

Е добре. Ще им мине. Това каква новина е? Да не са дошли извънземни от Марс..

fallback