Снимка: Pixabay
fallback
Невярна съпруга е предизвикала кървав екшън в центъра на Стара Загора. Инцидентът е станал във вторник около 18:00 часа, предаде "Монитор".
 
След вербален конфликт 47-годишен мъж внезапно измъкнал нож и със замах го забил в бедрото на опонента си. От крака му започнало да тече кръв, най-вероятно заради прерязана артерия. Подаден е сигнал на телефон 112 и на мястото е пристигнала линейка, която закарала 38-годишният пострадал мъж в болница.
 
Извършителят доброволно предал ножа на полицията. Направен му е тест за наличие на алкохол, но той бил отрицателен. И двамата участници в спора нямат криминални прояви. Близки и на двамата твърдят, че скандалът е избухнал заради любовен триъгълник. Задържаният мъж споделил , че разбрал за изневярата на съпругата му с неговия познат. 
 
По случая е образувано е досъдебно производство по член 129 от НК. От УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович", където е настанена жертвата, уточняват, че раненият пациент е в стабилно състояние след спешната оперативна намеса и зашиването на артерията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Анонимен

преди 3 години

Любовта прави хората слепи,но бракът ги кара да прогледнат.В живота без компромиси не може,защото когато медът свърши,нещата в съвместния живот започват да"ръждясват"и е нужно от време на време да им се придава блясък.Повече ласки и нежност са нужни за дълголетен брак и като последица от това дълголетен живот.Лозето иска мотика,а не юнак вино пие,но лозе не копае.Велик е Пеню,дето го е казал:Човекът е човек,когато е на път.Мъжът е мъж,когато е над женски пъпЖената е жена когато е под мъж на гръб

57

Ива

преди 3 години

Кой е жертва??Жертва е този на който му отнемат достойнството и то познат. ..Шут и за жената и познатия му любовник

56

Анонимен

преди 3 години

Българска работа, традиционна! :)))))))))))))

fallback