Снимка: БГНЕС
fallback
Жена загина в катастрофа във Варна тази сутрин, съобщава МВР. Инцидентът е станал в 07:45 часа, на бул. "Трети март", близо до автобусна спирка "Мургаш".
 
Тази сутрин, около 07:45 часа на бул. "Трети март" близо до автобусна спирка "Мургаш", е възникнало ПТП, при което е загинала жена. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна.
 
57-годишният водач на лек автомобил "Ауди" блъска пешеходка, която е пресичала булеварда пред спрял на спирката автобус и близо до пешеходна пътека. Вследствие на удара, жената е получила тежки травми и е загинала на място.
 
По случая има образувано досъдебно производство. 
 
Още новини от Варна четете в chernomore.bg тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

...

преди 3 години

Пътеката е на 20 метра ЗАД автобуса. Дори и да спреш на нея, после трябва да тръгнеш. Пътеката не е на кръстовище, а насред улицата. Ако няма хора, никой не намалява скоростта, ако ще и с трабант да е. В случая жената е дошла от квартала и вместо да измине 20 метра до пешеходната пътека, е решила да мине напряко ПРЕД автобуса.Тук вината е 100% на жената. Никой не е длъжен да кара по булеварда с 20 км/ч, само защото хора на възраст не са се научили да пресичат правилно.

54

...

преди 3 години

До МенПешеходната пътека е назад. В смисъл, че посоката е следната: пътеката--> спирката. Човекът и да е намалил на пешеходната не може да кара с 20, само защото някой може да изскочи ПРЕД автобус.

53

Мен

преди 3 години

Пешеходната там е на 10 метра тя решила да минава посредата на спирката....не оправдавам и шофьора защото със сигурност даже не е намалил при наличието на пешеходна.

fallback