Снимка: БГНЕС
fallback
Опасна мантинела превръща преминаването през остър завой в прохода "Петрохан" в рисково. Мантинелата вече повече от два месеца е "над пътя", предаде Нова ТВ.
 
Деформацията по предпазното пътно съоръжение се е получила вследствие на катастрофа с тир, който се е обърнал.
 
"Ще се извърши ремонт на нарушената еластична ограда. Постоянно следим за подобни инциденти по трасето и по график днес трябва мантинелата да бъде възстановена. Пътят е натоварен, което затруднява работата", обясни директорът на Областно пътно управление - София  инж. Румен Сачански
 
Преминаването по пътната отсечка също е рисково. 
 
"По нея е насочено част от движението на тежкотоварни автомобили за София заради спряно движение по пътя Мездра - София. В този участък на "Петрохан" има доста завои и призовавам водачите да се движат с повишено внимание. Смятам, че сме сигнализирали добре за ограничението на скоростта. Колегите от КАТ също се стремят да имат екип", каза още Сачански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 3 години

Страхотно! Днес нямаше никакви колеги от КАТ. Освен това тировете се движеха и в двете посоки, вместо само посока София (както е предвидено по принцип за периода на този ремонт). Така цялото преминаване през прохода е рисково. То не се превръща в рисково само заради едната мантинела на единия завой.

fallback