Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Кадри на офроуд джипове, превозващи туристи в района на Рилските езера, предизвикаха вълна от възмущение в социалните мрежи.

Oще по темата
Дейността беше забранена преди малко повече от седмица със заповед на министъра на околната среда и водите Емил Димитров.

От управата на Национален парк "Рила" обясниха за Bulgaria ON AIR, че пътят, по който се осъществяват превозите цял ден, е общински, а не част от територията на парка и нарушение няма.

Националният парк бе посетен от хиляди туристи днес и на двата входа към лифта се образуваха огромни опашки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

една там

преди 3 години

Има джипове, защото има псевдо туристи за псевдо туризъм, които да плащат. Още Тройната коалиция БСП, ДПС и псевдо-Царя, която построи този незаконен лифт, обрекоха Рилските езера на мърсотия и съсипия. Преди това, който искаше да ги види, грабваше раницата, обуваше туристическите обувки и на собствен ход отиваше до езерата. Сега цялата мързелива *** се тълпи там, за да се снима за фейсбук. Тъжно...

48

Анонимен

преди 3 години

fake news.

47

Анонимен

преди 3 години

Му...т..ре..н..с..ко..то поведение е на почит мили сънародници- важното е да си ба..ба.ит да имаш джип , си..ли..конка , конак ,така че по- леко с възмущението да не последвате съдбата на Дневални за вас даже Спешна помощ няма да дойде нищо че сте се блъскали честно години наред за тази опоскана държавица като лекар ,инженер, строител , миньор , учител...същественото е ,че нямате финансовите възможности на му..т..ра- значи сте Нищо

fallback