Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Новите случаи на заразени с коронавирус у нас са 135 при направени 5 252 PCR теста. Това показват данните на Единния информационен портал. Така общият брой на заразилите се с COVID-19 в България стигна 14500.

В момента активните случаи са 4546 като 768 души се намират в болници. От тях 56 са в интензивно отделение.
Излекуваните са последните 24 часа са 256. Починали са 14 души и така у нас 512 общо са загубили битката с коронавируса.

Oще по темата

Новите случаи за 18-и август по области са: в Благоевград 12, в Бургас - 1, във Варна - 13, във Велико Търново - 3, във Видин - 1. Във Враца, Габрово няма нито един нов регистриран случай. В Добрич са 12.

По трима новозаразени са в Кърджали и Кюстендил и Пазарджик. В Ловеч,  и Плевен няма нито един нов регистриран случай.

В Пловдив с коронавирусна инфекция са 14 души, в Разград - 4, в Русе - 3, в Силистра - 9, в Сливен - 2, в Смолян 0 6, в София-област няма, а в столицата са 25 новите случаи.

В Стара Загора са 9 души, в Търговище няма нито един новозаразен. В Хасково са 8, в Шумен - 1, а в Ямбол - 2. Случаите на COVID-19 сред медицинския персонал са 803 - с шест повече от предходното денонощие.

Заради нарастващият брой на случаите в много страни връщат старите противоепидемични мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Стохи

преди 3 години

Анонимен 46 написа тук за познатите си, разболели се от вируса и пожела да се пазите. Но ето, пак се намериха кухи глави, слагащи минуси на съобщението му. Защо, бре? Не му вярвате ли? Подминавайте тогава, заровете си главите в пясъка. може и да ви се размине. Ей, много простотия има в тази държава. Прекалено много.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Никой по света не прави масови аутопсии при COVID-19. Ако не си наясно, тази работа е малко опасна. Има указание на СЗО как да се отчита - всеки заразен и починал със заразата влиза в бройката. Прочети как действа COVID-19 на организма като цяло и на имунната система в частност най накрая. Ако нв бяха заразени, щяха да живеят, наясно ли си с това? Престани да ни обясняваш нещо, което всички знаем.

52

Анонимен

преди 3 години

До ГостТе не искат да взимат мерки. Сега измислиха още една щуротия. Искат държавата да рекламира България едва ли не като зона, свободна от вируса. Въпреки фактите. Така нареченият туристически бизнес, ако ще и половината му клиенти да умрат, няма да вземе мерки. Това са хора без съвест въобще.

fallback