Снимка: Pixabay
fallback

Районна прокуратура - Гоце Делчев е привлякла към наказателна отговорност мъж от града за извършено престъпление по чл. 159, ал. 4 и ал. 6 от НК - разпространение на порнографски материал с лица, които нямат навършени 18 години, съобщават от пресцентъра на обвинението, цитирани от bTV. 

Според данни на прокуратурата в периода от 18 юли 2016 г. до 24 юли 2017 г. в град Гоце Делчев, обвиняемият е разпространявал в интернет порнографски материали до неограничен кръг потребители. За целта мъжът е използвал информационна технология - преносим компютър и програма "еМюл", която е предназначена за обмен на файлове по технологията от точка до точка.
 
Така мъжът е успял да осигури достъп за свалянето на въпросните материали за всички потребители на мрежа. В разпространяваните от него порнографски материали участниците изглеждат като ненавършили 18 години. 
 
Постановлението за привличане е предявено на обвиняемия. Продължава разследването по досъдебното производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

пенсионер

преди 3 години

очаквам доказателствата да преценим дали е виновен

12

Анонимен

преди 3 години

В разпространяваните от него порнографски материали участниците изглеждат като ненавършили 18 години...И аз искам детски, защото мога да раждам! Ха де!

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14В торент сайтовете има често фалшиво съдържание което даже може и да е вирус.Реално не винаги се знае какво ще свали човек. Понеже всеки може да качи нещо с името на даден филм пък то да се окаже криптиращ вирус.

fallback