Снимка: БГНЕС
fallback

Нови два пожара от този следобед са ангажирали силите на пожарните команди в област Хасково, съобщиха от областната администрация.

Едното от огнищата е в квартал "Гебран" в Свиленград. На място работят шест екипа на дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Хасково.

Oще по темата
Пожарът е възникнал от сметището в квартала и е обхванал стопански постройки и сухи треви, уточниха от управата.

Пожар се е разпрострял и върху 50 декара сухи треви край село Добрич в община Димитровград. Изпратените на място три екипа от огнеборци са локализирали пламъците.

В същото време пожарът в Сакар планина на територията на общините Тополовград и Свиленград, който обхвана над 50 000 декара площ, все още не е потушен.

Активен е и пожарът в община Любимец, между селата Георги Добрево и Оряхово, се допълва в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

след

преди 3 години

разправията в росенец-България пламна

5

Анонимен

преди 3 години

Гадни турци, изгориха България.

4

Анонимен

преди 3 години

До: номер 2Ти пък, не ставай смешен!Бойко е беден бе, тия 3 милиона евро в чекмеджето му няма да му стигнат само за оборудването на хеликоптера!За сравнение: Един Сикорски например, базов модел с оборудване за борба с пожарите върви към 21 милиона щатски долара! Смятай го в евро, но е много повече!На Бойко тия парички са му джобни! Да има за банички, боза и локум, че като малък само филии с мас е ял завалията!

fallback