Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

На територията на няколко населени места в страната се провежда специализирана полицейска операция за възстановяване на обществения ред, съобщава МВР.

Oще по темата

Възстановено е движението по всички кръстовища, които бяха блокирани.  МВР многократно е заявявало позицията, че уважава и гарантира правото на гражданите да протестират мирно в защита на своите права. Това обаче не трябва да става с цената на грубо нарушаване на правата на жителите на страната.

Отново призоваваме както протестиращите, така и всички останали граждани, които не подкрепят протестите, да спазват Конституцията и законите на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

Анонимен

преди 3 години

До Shark"А не си дава сметка, че много по-големи права от това да си кара колата са му отнети."Като ми попречиш на мен да работя няма нито да свалиш правителството, нито да ми защитиш другите по-големи права, нито да гарантираш че новата мафия която ще дойде на власт ще е по-хубава от старта мафия.Като не харесваш боко, тероризирай него а не работещите бългри.

101

Анонимен

преди 3 години

До Shark"Сега спокойни ли сте? Можете вече да карате таралясниците си и да отидете на мижавите си работни местнеца"Поредния червен лентяй който мрази работещите българи. Ти може да си свикнал да пискаш и да ти дават на готово но нормалните хора си изкарват хляба с труд.

100

Shark

преди 3 години

До - 122 Цената е малка за който може да оцени какво се случва. За дребните хорица най-важно е да си кара колата и да реве, че са му отнети правата. А не си дава сметка, че много по-големи права от това да си кара колата са му отнети. Като правото на достоен живот например!

fallback