Снимка: БГНЕС, архив
fallback

За около час тази вечер беше блокиран главният път Е-79 в района на Кресна от протестиращи срещу правителството и главния прокурор.

Над 4-километрови колони от чакащи автомобили и камиони се образуваха през това време и в посока София, и към Гърция. Обходен път в района няма, предаде БНР.

Над 60 бяха участниците в блокадата на пътя, които преминаваха непрекъснато във верига през пешеходна пътека.

Протестиращите - от Благоевград, Кресна, Сандански и Разлог, бяха изтласкани от пристигналите на мястото полицаи и жандармеристи.

До сблъсъци не се е стигнало.

Преди обяд беше направен опит първият опит за блокада на Е-79 в района на Благоевград, но пътят беше освободен само за 10 минути от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

126

айде се разкарайте

преди 3 години

пътищата не ги е строил баща ви- от нашите данъци са , безделници.

125

Анонимен

преди 3 години

До 146Нещо се се объркал, от десет години има едно раболепнечене пред ес и меркел поради ниското интелектуално ниво на бб, което постави страната в безгласна буква на ес и я превърна в колония за евтин труд и политическо влияние на западна европа, виж гърците и румънците са друго нещо, защитават си интересите и не дават да им се бъркат разни некадърни еврочиновници..ю

124

Анонимен

преди 3 години

Браво,браво така трябва, непрекъснат тормоз за м..утренското правителство, трябва да сме солидарни с хората, докарани до безизходица от престъпно..то управление на борисов,

fallback