fallback

Общ преглед

Полицията не позволи блокирането на автомагистрала "Тракия" от протестиращи в пиковия час в петък вечер. Автошествието, което тръгна от Стара Загора, не бе допуснато да спре движението по магистралата, съобщава bTV.

В крайна смета в момента пътят Стара Загора - Хасково, който води към АМ "Тракия", е блокиран.

Oще по темата
Полиция посрещна автошествието с хора от Нова Загора, Стара Загора, Казанлък, Сливен, Ямбол и Хасково, които се бяха насочили към магистралата. Протестиращите бяха спрени край бившето летище на Стара Загора и не могат да продължат към магистралата, която искаха да блокират.

На мястото пристигна и жандармерия, която беше посрещната с викове "Оставка".

Въпреки намесата на полицията, недоволните, които преди 2 дни блокираха пътя Стара Загора – Казанлък и Прохода на Републиката, не са се отказали от плановете си да блокират магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

135

До последния

преди 3 години

Ти си *** и премиерът е ***. На прости хора нищо не можеш да кажеш. Няма да те разберат. За тях к*р. Питай ББ какво заслужават простите хора.

134

Яжте им наглостта

преди 3 години

Хайде някой да ми каже с какво протестърите са по-различни от следното: Едно дете се е тръшнало насред супермаркета и реве-"Искам сладолед,искам сладолед, искам веднага, ама искам и всички вие веднага да ядете сладолед, иначе няма да стана!" Майка му и баща му се чудят дали да го шамаросат,но някак си не върви да е публично.Граждани предлагат да свършат тази работа вместо тях.На всички обаче е ясно,че възпитанието му е тотален провал и от това човек няма да стане,особено ако номерът му пак мине!

133

Анонимен

преди 3 години

Те освен, че провалят почивката на нямащи вина хора, създават предпоставки и за тежки инциденти и застрашават животи. В час пик в петък вечер магистрали ще затварят. *** агресивни! И полицията и хората скоро ще започнат да ги бият. Протеста си е протест, ... дрънчете, свирете, мач играйте, прегръщайте се, обменяйте си корона вируси (то вие и без това не вярвате в подобни конспирации за които сигурно Бойко е виновен), но саботажи, неподчинение и заплаха за другите - цъ! Не познахте.

fallback