Снимка: Pixabay
fallback

Сградата на община Пловдив е затворена за дезинфекция заради положителен тест за коронавирус на човек от администрацията, съобщиха оттам, цитирани от "Монитор".

Предприети са необходимите мерки по дезинфекциране на всички административни сгради за предотвратяване на разпространението на COVID-19, уточниха от местната власт.
Oще по темата
 
От ръководството на Общината призовават гражданите да ограничат посещенията си в администрацията, а при краен случай да предприемат всички необходими лични предпазни действия.
 
Влизането в административните сгради ще става при засилен контрол за правилно носене на предпазни маски или шлемове. Ще се измерва и температурата на посетителите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Абе до кога ?

преди 3 години

До кога ще пишете за тая измислена настинка тцтцт.... невиждате ли че всеки ден има хиляди протестиращи, но болни няма ? Пълно погазване на правата е тази НАСТИНКА , а не вирус!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Добре си се грижат за държавните служители, основният електорат на ГЕРБ.Някой до сега да е видял магазин, кръчма, отклонен автобус или метро от градският транспорт или дискотека затворена за дезинфекция?При над 250 случая дневно не ми се вярва нито едно от изброените места да не е било посетено от нито един вирусоносител.

1

Анонимен

преди 3 години

А дезинфекция в Банкя Кога?

fallback