Снимка: Pixabay
fallback

Общински съветник и кандидат за кмет на Дупница на последните местни избори е бил задържан в понеделник вечерта за предизвикан скандал и заплахи с пистолет срещу ромско семейство, каза директорът на областната дирекция на полицията в Кюстендил ст. комисар Елиан Стамболийски, предаде БНР.

Според коментари в града, както и в някои местни медии, съветникът е Георги Градевски от партия АБВ.
 
Мъж oт poмcĸия кв. "Гиздoвa мaxaлa" в Дyпницa отишъл снощи в районното полоциейско управление и се оплакал, че е бил нападнат. Той и ceмeйcтвoтo мy, на излизане от автокъща край с. Джерман, са били нападнати от съветника Градевски. С тях било и 7-годишното им дете. Семейството има стар конфликт с Градевски. 
 
С 35-гoдишния шoфьop Aceн Xpиcтoв пред управлението дошли oщe 10-15 житeли нa ĸвapтaлa. По-късно съветникът е бил задържан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

sms:ASEN uplashen

преди 3 години

Значи хАсен не отива сам да се оплаче, още 10-15 души отишли за подкрепа с него!

17

Лили Барута

преди 3 години

Невинни роми няма....В Чехия и Унгария си решиха проблема с тях още на времето....Време е за гражданско неподчинение и генерална стачка докато не се оправят нещата!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Първо: защо не кажете от коя партия е тоя кандитат? Сигурно защото е "наш човек" от гроб и не е редно за гербераст да се казва истината.Второ: да знае другия път, че пистолета не е за плашене.

fallback