Снимка: Dnes.bg
fallback

Издирва сърби, къпали се на езерото Бъбрека в Рила.

По телефона е потърсена допълнителна информация от подалия сигнала, коментираха от ръководството на НП "Рила" за БНР.

По него е образувана преписка и се прави разследване. Към преписката са приложени 4 снимки.

На кадрите, качени в мрежите от турист, минал по това време край Бъбрека, се виждат трима-четирима мъже, единият е в езерото до кръста. Подателят на сигнала е категоричен, че мъжете са сърби. 

На нарушителите ще бъде наложена глоба, пояснява експерт от НП "Рила".

В същото време парковата охрана и екипите за контрол са реагирали и по подаден друг сигнал - за навлизане на МПС на територията на парка в района на хижа "Рилски езера". Те незабавно са насочени към езеро Бъбрека, но при пристигането им никой не е открит на мястото.

Продължава събирането на допълнителна информация по извършеното нарушение и в случай че бъде установен, нарушителят ще бъде глобен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 3 години

Подмили се малко хората,какво толкова? Вие като ходите по ,,голяма нужда'' не се ли миете и къпите бря?

19

Анонимен

преди 3 години

Ще ми се къпят в личното владение на Тома Белев и неговите сектанти? Бой с пръчка и после погребване с камъни - непростимо.

18

Анонимен

преди 3 години

Беее КАКВО ГОЛЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Като толкова милеете за природата, що никави ви няма на Алепу. На стената хотел? Няма ви защото ви е шубе да не ядете шамари. А за да демонстрирате дейност за която получавате стотици милиони гоните някакви хора дето са извършили нечувано престъпление - изкъпали се. Къпанито е къде по-опасно за природата от изливането на хиляди кубици бетон върху плажа. Егати простотията и наглостта!

fallback