Снимка: Pixabay
fallback
Мъж от Лом загина при опит за кражба на електроенергия от електропреносната мрежата. Той се е качил на алуминиева стълба и е опитал да присъедини незаконно къщата си към проводниците на електроразпределителната мрежа, която осигурява електрозахранване на сградите в района, съобщиха от NOVA.
 
Мъжът е бил поразен от електричество и е загубил живота си. При проверка от страна на дружеството само месец по-рано на същия потребител е бил съставен констативен протокол за кражба на електроенергия.
 
Служители на дружеството са оказали съдействие на органите на МВР, извършили са преустановяване на електрозахранването и са обезопасили мястото незабавно, с цел безпрепятствено провеждане на следствените действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Eдин по малко

преди 3 години

Една хубава новина днес.Браво всеки ден така по един и повече.

30

Бай Иван

преди 3 години

Баш преди избори, един член на електората по-малко, тц тц, демокрацията няма да е същата без него ;) !!!

29

Е деее

преди 3 години

Старите хора, искаха от кмета да намери фирма за охрана, която да ги пази зимата. Ще събират пари от всяка къща и да плащат заплати на момчетата. Кооператорите и те са искали да дават пари за тази цел. Кмета обещал, ама като отишли тия от махалата и направо му казали "Докараш ли охранители, следващия път няма да те изберем и няма да си кмет." И кмета се отказал. И така си продължава живота в това село. Предполагам и до днес.

fallback